Friday, January 31, 2014

Ice Cream Bread - Dondurmalı Ekmek




Ingredients:

  • 2 cups chocolate ice cream, softened
  • 1 1/2 cups self rising flour (For every cup of flour  add  1 1/2 teaspoons baking powder and 1/2 teaspoon salt.)
  • 3 tablespoons sugar
  • chocolate chips

Method:
  • Preheat oven to 350 degrees.
  • In a medium bowl mix the ice cream, sugar and flour together until just combined.
  • Place into greased loaf pan. Sprinkle chocolate chips onto it.
  • Bake for 35- 45 minutes or until you get a clean toothpick.
  • Remove from the pan and allow to cool.





Enjoy

Malzemeler:
  • 2 su bardağı istediğiniz çeşit dondurma, yumuşamış
  • 1 1/2 su bardağı kendinden kabaran un ( her bir bardak un için 1,5 çay kaşığı kabartma tozu ile yarım çay kaşığı tuzu karıştırın )
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • çikolata parçacıkları
Hazırlanışı:
  • Fırınınızı 175 dereceye ısıtın. Orta boy bir kasede yumuşamılş dondurma, un ve şekeri iyice karıştırın.
  • Yağlanmış baton kek kalıbına koyun ve üzerine çikolata parçalarını serpin.
  • 35-45 dakika ya da kürdan temiz çıkana kadar pişirin.
  • Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.
Afiyet Olsun

No comments:

Post a Comment