Ingredients:
- 2 cups chocolate ice cream, softened
- 1 1/2 cups self rising flour (For every cup of flour add 1 1/2 teaspoons baking powder and 1/2 teaspoon salt.)
- 3 tablespoons sugar
- chocolate chips
Method:
- Preheat oven to 350 degrees.
- In a medium bowl mix the ice cream, sugar and flour together until just combined.
- Place into greased loaf pan. Sprinkle chocolate chips onto it.
- Bake for 35- 45 minutes or until you get a clean toothpick.
- Remove from the pan and allow to cool.
Enjoy
Malzemeler:
- 2 su bardağı istediğiniz çeşit dondurma, yumuşamış
- 1 1/2 su bardağı kendinden kabaran un ( her bir bardak un için 1,5 çay kaşığı kabartma tozu ile yarım çay kaşığı tuzu karıştırın )
- 3 yemek kaşığı şeker
- çikolata parçacıkları
Hazırlanışı:
- Fırınınızı 175 dereceye ısıtın. Orta boy bir kasede yumuşamılş dondurma, un ve şekeri iyice karıştırın.
- Yağlanmış baton kek kalıbına koyun ve üzerine çikolata parçalarını serpin.
- 35-45 dakika ya da kürdan temiz çıkana kadar pişirin.
- Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.
Afiyet Olsun
No comments:
Post a Comment