Saturday, February 8, 2014

Cinnamon Sugar Sticks - Şekerli Tarçın Çubukları



Ingredients:

  • 1/2 package of puff pastry ( thawed )
  • 4 tablespoons sugar
  • 1 tablespoon cinnamon
Method:
  • Preheat oven to 400 degrees.
  • Roll out the puff pastry on a lightly floured surface.
  • Combine sugar and cinnamon on a plate. Mix well.
  • Sprinkle cinnamon - sugar on pastry. Adjust the quantity of cinnamon and sugar to suit your preferences.
  • Slice the dough into  strips and twist. Place the pastry pieces on a baking tray.
  •  Bake for about 10 minutes or until golden brown. 


Malzemeler:

  • 1/2 paket milföy hamuru (erimiş )
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 1 yemek kaşığı tarçın
Hazırlanışı:
  • Fırını 200 derecede önceden ısıtın.
  • Şeker ve tarçını bir tabakta karıştırın.
  • Milföy hamurlarını hafifçe unlanmış tezgahta oklava ile açın.
  • Milföylerin üzerine tarçınlı şeker karışımından serpin. Tercihinize göre şeker ve tarçın miktarını ayarlayabilirsiniz.
  • Şeritler halinde hamuru dilimleyin ve döndürüp şekil verin.
  • Çubukları fırın tepsisine dizin. Yaklaşık 10 dk ya da kızarana kadar pişirin.

No comments:

Post a Comment