Sunday, December 1, 2013

Cake with Sour Cherry Jam - Vişne Reçelli Kek






Ingredients:

  • 3 eggs
  • 1 cup milk
  • 1/2 cup oil
  • 1,5 cups sugar
  • 1 teaspoon salt
  • 1 packet of vanillin sugar
  • 1 teaspoon baking soda
  • 3,5 / 4 cups flour
  • sour cherry jam
Method:
  • Preheat oven to 350 F.
  • Combine all ingredients expect the sour cherry jam in a large bowl. Stir well.
  • Grease a cake pan with some butter and pour the mixture in it. 
  • Spread the sour cherry jam evenly over the batter. Don't press them into the dough, they will fall by themselves.
  • Bake for 45-50 minutes.
ENJOY













Malzemeler:
  • 3 yumurta
  • 1 bardak süt
  • 1/2 bardak sıvı yağ
  • 1,5 bardak şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 paket vanilin
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 3,5-4 bardak un
  • vişne reçeli
Hazırlanışı:
  • Fırınınızı 180 C  önceden ısıtın.
  • Vişne reçeli hariç tüm malzemeleri geniş bir kapta bir araya getirin ve güzelce karıştırın.
  • Kek kalıbını biraz tereyağ ile yağlayın ve kek karışımını kalıba aktarın.
  • Kek hamurunun üstüne eşit olarak istediğiniz miktarda vişne reçeli yayın. Reçellerin üzerine bastırmayın kendileri hamurun dibine çökecekler.
  • 45-50 dk pişirin.
AFİYET OLSUN

2 comments:

  1. what can i say i love tasty food :) that looks yummy :DD

    Welcome to join my blog
    Yourspecialdog

    ReplyDelete
  2. Thank you for your comment.
    I follow your blog and facebook page :)

    ReplyDelete