Friday, November 29, 2013

Haricot Bean Salad - Piyaz







Ingredients:

  • 3 lb. 2 oz. ( 1,42 kg) Canned haricot bean
  • 3-4 sprigs of parsley, chopped
  • 2 onions, chopped
For the sauce:
  • 4 tablespoons olive oil
  • 2 tablespoons vinegar of grapes
  • 2 teaspoons red pepper flakes
  • salt
For the garnish:
  • 2 boiled eggs
Method:
  • Mix together the beans, chopped onions and the parsley  in a large bowl.
  • Whisk all the sauce ingredients in a medium bowl.
  • Pour the sauce over the bean mixture. Mix everything together.
  • Put the eggs over the bean mixture.
  • Store the Haricot Bean Salad in the refrigerator.
Enjoy





Malzemeler:
  • 2 kutu haşlanmış konserve fasulye 
  • 3-4 dal  maydanoz, kıyılmış
  • 2 soğan, doğranmış
Sos için:
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 2 yemek kaşığı üzüm sirkesi
  • 2 çay kaşığı kırmızı pul biber
  • Tuz
Süslemek için:
  • 2 haşlanmış yumurta
Hazırlanışı:
  • Geniş bir kapta fasülye, soğan ve maydanozu karıştırın.
  • Bir kapta sos malzemelerini çırpın.
  • Sosu fasülye karışımının üzerine dökün. Hepsini karıştırın.
  • Fasülye karışımı üzerine yumurtaları koyun.
  • Piyazı buzdolabında muhafaza ediniz.
Afiyet Olsun.

No comments:

Post a Comment