Ingredients:
- 1 lt milk (5 cups)
- 10 tablespoons sugar
- 4 tablespoons wheat starch
- 1 tablespoon butter
- a packet of vanilla
- Cinnamon
Method:
- Put the milk, sugar and wheat starch in a pot.
- Stir constantly over medium heat.
- When you see the bubbles on the surface, add the vanilla and the butter. Cook for 5 minutes over low heat.
- Then, transfer the milk pudding into a glass or porcelain cups.
- Let them cool in the fridge for 1-2 hours.
- Before serving sprinkle some cinnamon on top.
Enjoy
Malzemeler:
- 1 lt süt ( 5 bardak)
- 10 yemek kaşığı şeker
- 4 yemek kaşığı buğday nişastası
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 paket vanilya
- Tarçın
Yapılışı:
- Bir tencereye süt, şeker ve buğday nişastasını koyun.
- Sürekli karıştırarak orta ateşte pişirin.
- Kaynamaya başladığı zaman vanilya ve tereyağını ekleyin. 5 dk kısık ateşte pişirin.
- Sonra muhallebileri cam veya porselen kaplara paylaştırın.
- 1-2 saat buzdolabında soğutun.
- Servis yapmadan önce üzerine tarçın serpebilirsiniz.
Afiyet Olsun
No comments:
Post a Comment