Ingredients:
- 400 grams petit beurre biscuits (crumbled )
- 1 package chocolate pudding
- 1 tablespoon cocoa
- 80 grams bitter chocolate
For the garnish:
- Chocolate Sauce and coconut
Method:
- Cook the chocolate pudding according to the package instructions.
- Take the sauce pan from the stove and add the bitter chocolate and cocoa. Mix well.
- Put the crumbled biscuits into a mixing bowl.
- Pour the chocolate pudding sauce on biscuits.
- The pudding should be warm. (not too hot or cold)
- Then mix softly with a spoon.
- When the mosaic cake is cool enough place the greaseproof paper in the bottom of your cake pan and pour the mixture.
- Press down with your hands onto.
- Leave the freezer for 2 hours.
- Remove the mosaic cake from the freezer and pour the chocolate sauce.
- Sprinkle with coconut and serve.
- Keep the mosaic cake in the fridge.
ENJOY
Malzemeler:
- 400 gr petit beurre bisküvi
- 1 paket çikolatalı puding
- 80 gr bitter çikolata
- 1 yemek kaşığı kakao
Üzeri için:
- hazır çikolata sosu ve hindistan cevizi
Yapılışı:
- Pudingi paketin talimatlarına göre pişirin.
- Pişen pudingi ocaktan indirin ve içine kakao ve çikolatayı kırıp atın. Güzelce karıştırın.
- Karıştırma kabında ufalanmış bisküvileri alın.
- Pudingi bisküvilerin üzerine dökün.
- Puding ılınmış olmalı ( çok sıcak ya da soğuk olmamalı.)
- Yavaşça kaşıkla karıştırın.
- Karışım yeteri kadar soğuduğunda yağlı kağıt serilmiş kek kalıbına dökün. Elinizle bastırın.
- Buzdolabında 2 saat bekletin.
- Buzdolabından çıkardığınız zaman üzerine çikolata sosu dökün.
- Hindistan cevizi serpin ve servis edin.
- Mozaik pastayı buzdolabında muhafaza edin.
AFİYET OLSUN
No comments:
Post a Comment