Monday, October 28, 2013

Quick & Easy Mosaic Cake - Mozaik Pasta





Ingredients:

  • 400 grams petit beurre biscuits (crumbled )
  • 1 package chocolate pudding 
  • 1 tablespoon cocoa
  • 80 grams bitter chocolate
For the garnish:
  • Chocolate Sauce and coconut
Method:
  • Cook the chocolate pudding according to the package instructions.
  • Take the sauce pan from the stove and add the bitter chocolate and cocoa. Mix well. 
  • Put the crumbled biscuits into a mixing bowl.
  • Pour the chocolate pudding sauce on biscuits.
  • The pudding should be warm. (not too hot or cold)
  • Then mix softly with a spoon. 
  • When the mosaic cake is cool enough place the greaseproof paper in the bottom of your cake pan and pour the mixture.  
  • Press down with your hands onto.
  • Leave the freezer for 2 hours. 
  • Remove the mosaic cake from the freezer and pour the chocolate sauce. 
  • Sprinkle with coconut and serve.
  • Keep the mosaic cake in the fridge.
ENJOY











Malzemeler:
  • 400 gr petit beurre bisküvi
  • 1 paket çikolatalı puding
  • 80 gr bitter çikolata
  • 1 yemek kaşığı kakao
Üzeri için:
  • hazır çikolata sosu ve hindistan cevizi
Yapılışı:
  • Pudingi paketin talimatlarına göre pişirin.
  • Pişen pudingi ocaktan indirin ve içine kakao ve çikolatayı kırıp atın. Güzelce karıştırın.
  • Karıştırma kabında ufalanmış bisküvileri alın.
  • Pudingi bisküvilerin üzerine dökün.
  • Puding ılınmış olmalı ( çok sıcak ya da soğuk olmamalı.)
  • Yavaşça kaşıkla karıştırın.
  • Karışım yeteri kadar soğuduğunda yağlı kağıt serilmiş kek kalıbına dökün. Elinizle bastırın. 
  • Buzdolabında 2 saat bekletin.
  • Buzdolabından çıkardığınız zaman üzerine çikolata sosu dökün.
  • Hindistan cevizi serpin ve servis edin.
  • Mozaik pastayı buzdolabında muhafaza edin.
AFİYET OLSUN

No comments:

Post a Comment