Ingredients:
- 4 tea glasses of chocolate cake, crumbled
- 1 tea glass of coconut
- 2 tea glasses of powder sugar
- 100g labneh cheese or cream cheese (half package)
For the garnish
- cocoa, colorful sugar
Preparation
- In a large bowl mix all the ingredients and knead with your hands.
- Leave in the fridge for 30 minutes.
- Use your hands to make small balls.
- Dip each balls into the cocoa and candy until evenly covered and take it out with a fork.
- Repeat until all are done.
- Store in the fridge in an airtight container for 3 days.
ENJOY
Malzemeler
- 4 çay bardağı ufalanmış kakaolu kek
- 2 çay bardağı pudra şekeri
- 1 çay bardağı hindistan cevizi
- 100 gr labne peyniri ( yarım paket)
Süslemek için
- kakao, Şekerli pasta süsü
Tüm malzemeleri geniş bir kaba alın ve yoğurun. Toparlanan hamurun üzerini kapatarak buzdolabında 30 dk dinlendirin. Dinlendirdiğiniz hamurdan küçük parçalar koparın ve elinizle yuvarlayın. Her bir hamuru eşit şekilde kakao ve şekere bulayarak kaplayın. Bütün hamurlar bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın.
3 gün buzdolabında hava almayan bir kapta saklayabilirsiniz.
Afiyet Olsun
No comments:
Post a Comment